Spoštovani razstavljavci Spomladanskega kmetijsko obrtnega sejma Komenda 2023

1. SEZNAM RAZSTAVLJAVCEV IN TLORIS SEJEMSKEGA PROSTORA bo objavljen po potrjenih prijavah!
2. SOGLASJE ZA PRODAJO
Soglasje za prodajo boste prejeli po elektronski pošti na e-naslov kontaktne osebe za sejem.
3. PARKIRNE DOVOLILNICE ZA RAZSTAVLJAVCE
Dovolilnice boste prejeli po klasični pošti do 24. marca 2023. S klasično dovolilnico vam je omogočeno parkiranje na peščenem parkirišču, rezerviranem za razstavljavce, ki je pred poslopjem Konjeniškega kluba Komenda. Zaradi zagotavljanja parkirnih mest za vse razstavljavce je to število omejeno. Vsak razstavljavec dobi glede na velikost razstavnega prostora določeno število dovolilnic..
4. PARKIRNE DOVOLILNICE ZA REZERVIRANE OŠTEVILČENE PARKIRNE PROSTORE
Dovolilnice boste prejeli do 24. marca 2023. Rezervirani parkirni prostori so oštevilčeni, parkiranje je možno le z oštevilčeno dovolilnico na v naprej določenem parkirnem mestu.
5. WIFI OMREŽJE
V času sejma bo na področju sejmišča zagotovljena brezplačna uporaba wifi omrežja. Uporabniško ime in geslo bo posredovano.
6. DOVOZ IN MONTAŽA
Dovoz in montaža opreme in razstavnih eksponatov je možna že od torka, 4. oktobra od 9. ure dalje. Podrobnejše informacije o tem so v Navodilih za razstavljavce.
7. IZPOSOJA VILIČARJEV
Vsem razstavljavcem nudimo tudi IZPOSOJO VILIČARJEV na lokaciji v središču sejma pri mali tribuni. Ob prevzemu viličarja boste izpolnili obrazec z izjavo o ustreznem dovoljenju za uporabo viličarja. Kontaktna oseba za izposojo viličarja je Matjaž Ravnikar (041 563 013).Podrobnejše informacije so v navodilih za razstavljavce.
Kontaktni podatki

Last Updated on 3. January, 2023 by osa