Račun
Poteka avtorizacija ...
×
  • 031 635 911
  • 051 223 037
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Uvod

Spoštovani razstavljavci,

Razpored razstavnih prostorov - obveščamo vas, da so na naši spletni strani www.sejemkomenda.si od 18. septembra dalje objavljeni seznami vseh razstavljavcev z njihovimi lokacijami in osnovnimi podatki ter tlorisi razstavnih prostorov – zunanji del in šotori. S pomočjo iskalnika lahko poiščete lokacijo kateregakoli razstavljavca na Jesenskem sejmu. V kolikor boste v svojih podatkih našli napako, nas o tem obvestite.

Predračuni – poslani so bili po elektronski pošti na naslov, katerega ste v svoji prijavnici navedli kot e-naslov kontaktne osebe za sejem.

Soglasja za prodajo na sejmu – soglasja za prodajo na sejmu s spomladanskega sejma 2017 veljajo tudi za čas tega sejma. Če ste v vaši prijavi navedli direktno prodajo na sejmu in je na spomladanskem niste ali takrat niste sodelovali, vam bomo soglasje poslali po klasični pošti predvidoma 29. septembra, 2017.

Parkirni listi za razstavljavce – na podlagi plačila predračuna za sodelovanje na sejmu smo vam parkirne liste in zloženko s programom poslali po klasični pošti. V kolikor plačila še niste opravili, storite to čim prej, da jih boste lahko še pravočasno prejeli. 
Z njimi vam bo tudi omogočeno parkiranje na peščenem parkirišču, rezerviranem za razstavljavce, ki je pred poslopjem Konjeniškega kluba Komenda. Zaradi zagotavljanja parkirnih mest za vse razstavljavce je število parkirnih listov omejeno in je odvisno od velikosti vašega razstavnega prostora.

WI-FI omrežje – obveščamo vas tudi, da internetna povezava na območju sejemskega prostora žal še ni vzpostavljena in v času tokratnega sejma še ne bo možna.

Ostale informacije – vse ostale informacije v zvezi z vašim sodelovanjem na sejmu so v Navodilih za razstavljavce. Prejeli ste jih po elektronski pošti skupaj s potrditvijo prejema vaše prijave, objavljena so tudi na naši spletni strani.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na elektronskih naslovih: [email protected] in [email protected]

Na tel. številki 031 635 911 pa smo dosegljivi vsak delovni dan od 8.00 do 14.00 ure.

Konjeniški klub Komenda
Odbor za sejemsko dejavnost


© 2022 Konjeniški klub Komenda. All Rights Reserved. Powered by Oblikovalnica